Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravide mannen



Gravide ”mannen”
Verkar inte va mer man
Än vilken kvinna som helst
nästan

lite kosmetiska förändrangar
och man förväntar sej att allt ska vara så ok
och märkvärdigt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-08-29 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Toffelhjältar ställer upp
Han är höna, hon är tupp"
(Magnus Uggla)
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO