Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans damm dammar bort


Kvinnan
Ville finna
Den enkla genvägen till lyckan

Pulver kom i hennes väg
Som snö på isig vintergata
Hon fastnade eller halkade
eller både ock på en gång


Det finns inga plogbilar för sånt
Man halkar och snöröken
Gör dej långsammare

Än att stå still
Ett steg fram 2 tillbaks…
Sådan är pulverhalkan

Drömmar som pulvriseras…
Genvägar är ofta
Senvägar…Pulvriserade.. Dammar bort




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO