Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det blir bort...


Förblindad
Förförd
Förälskad
Förlorad
Förlovad
Förkovrad
Förkollrad

Innan det blir nåt annat
Som börjar med ”bort-”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger
Publicerad 2011-08-30 04:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO