Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchpoesi

Mamma spottade bokstabletter vid lunchbordet
och behävdade att omletten var felstuvad.
Pappa log i mugg och förnekade motsatsen
Totte föråt som vanligt och raspade högeligen
Klamrandet av bestickningar förhördes
Så var det dags för diskningen
Maskinen gick igång på sitt pulver




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenhur VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-28 15:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Helt underbart tokigt!
2011-08-28

    ej medlem längre
Härligt halsbrytande och felstuvat! :-)
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP