Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek



Kärlek
Är smärta
Och det rimmar bara på hjärta
Via text
Och i känsloväg
Är allt så diffust och komplext
Så vi nästan söker next
Innan det första tatt slut
För kärleken verkar kunna gå
Så snabbt ut
För
Och endast för några få
Är det nåt man slutför…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO