Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nedslag i verkligheten


ingen kredit

i molnens jakt
anar vi
men bara anar
det vi inte når

regnen väcker oss
som aldrig förr
det dånar
av vår syndaflod

vinden bryter sjöar
och träden
tar spjärn
med alla rötter

vårt självgoda
strutsbetende
ska betalas
tillbaka

det finns ingen
kredit




Fri vers av tom boreland
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-28 22:52

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Utan humorn blir du gravallvarlig. I like it, very much.
2011-08-29

  anits VIP
åt vädret kan man inget göra, men
man kan undra om det är vi som
ställt till allt som naturen nu gör
med vår jord
2011-08-28

  Ingela Svenson VIP
Nej med vädret finns ingen kredit!
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland