Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukan håller i en skarpladdad pistol

som kan gå av när som helst
Ja, så svartsjukan är en helt livsfarlig sjukdom
och kan drabba vem som helst
Och då spelar det ingen roll om man är troende eller inte
Om man är frälst
För när svartsjukan bara visar sitt rätta ansikte så gäller det att man helst bara håller sig undan i skymundan
För svartsjukan är som Satan
En liten djävul som ganska så lätt bara kan få en ur balans, och börja skjuta hej vilt på gatan
emot den som man nu bara hatar
Emot den som bara har kommit emellan kärleken ens
Så akta dig, för svartsjukan
Ja, den så lömska och jobbiga svartsjukan...

Ken Cassel
28/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-28 22:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, svartsjuka är en otäck
sjukdom
2011-08-28

  aol
bara så sant skriftat,
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel