Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spring för livet

 

 

Ja spring för livet

i snåriga skogar

och bullriga pubar!

 

Spring för livet

du som älskar färg och fest!

 

Du som inte dömer

efter kläder, storlek och ursprung!

 

Du är ensam,

nu när pöbeln samlats

och hotar med tjärfjädring!

 

Spring för livet

ung som gammal!


Tiden har runnit ut

för de som älskar

livets gåvor

man som kvinna!

 

Spring då min vän,

hoppa över ån,

över havet till andra sidan.


Nöj dig aldrig att leva halvt, älska halvt.

 


Ja, älskade medmänniskor

hoppa högt för livet

passionen och kärleken till varandra,

över moln och galaxer

för rätten till kärlek utan gränser.


Ja, spring min vän

du fattige, du tatuerade

du whitetrash som

hatas så av

alla..


spring från blickar

domar och hån!


Ju fler vi är som

springer gatlopp

för kärleken och friheten

att vara som man är....

 

... vem vet

kanske vi når målet till slut!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av queenia
Läst 437 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-29 01:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja kanske... starka känslor här..
2011-10-13

    ej medlem längre
Ett passionernas manifest!!

Ännu en triumf för en kvinna som vet att LEVA!!
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia