Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fan i helvete vad jag vill vara där du är...


Dom hade sett dig...


Dom hade sett dig
I helgen
Bland stjärnor
Bland glas
Vid ränder
Där man dansar
Och dricker

Där hade dom
Sett dig
Mina vänner
Sa att du var där
Där jag också
Kunde varit
Om Gud velat annorlunda
Just den kvällen

När du var där
Var jag med någon
Som jag önskade
Var du

Och jag kunde inte
Få mig
Inte förmå mig
Att fråga mina vänner

Jag ville inte veta
Kan inte ta svaret
Vill för helvete inte höra
Om någon annan
Höll din hand
Fick ha sin arm
Om din hals
Såsom jag
Drömmer varje natt
Om att du trygg
Vilar i min famn

Min vän
Min älskade
Du var där

Om jag hade kommit
Hade du sett

Mig då...?



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-29 12:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja man undrar...
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT