Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patrask



Fnask och slask
Och smaklös kask
Ligger i och på
Och under task
Inte att förglömma
Så falsk och rask
Pengarna tar det vidriga patrask
Som pengar ta och gömma
så snabbt man kan tömma

Spruta in och spruta ut
Ett skjut går på nån minut
Spruta in och spruta ut
Ett halvt liv av helvete
Eller nån sekund
Betalning sker med hot och prut
Livets nål är in rut
Chansen finns till livets slut
För varje egoistiskt skjut
Tar ett liv på nån minut
Spruta in och spruta ut

Liv går in död går ut
Fnask och slask
Och smaklös kask
Med detta pulvriserade patrask




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO