Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällans val


Fjällan
Är fällan
Som vill dej ställa
Så det sälla liv du vill ha
Blir ett som du alltid
Får kämpa för
Hemma vid
Och för allt annat
Som är bra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger
Publicerad 2011-08-30 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO