Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla inom lås


Ensam sitter jag
Här
Ensam sitter du där
Som fängslade
Från varandra
Istället för av varandra

Vi var fängslade av varann
En gång
Många ggr
En blick räckte
Ett utbyte av tankar
Genom ögonens kontakt

Med randiga ansikten
Av solens strålar genom gallret
Allt är nu borta
Allt är nu slut
Timmar tickar som
Bomber med långsam utlösning

Det är som om explosionerna är stopp av tiden
Sakta sitter man i infernot
Som i tornadons mitt
Allt är tyst….

Som om allt fryst i sitt läge
Som en video som pausats
Och allt står
Stilla…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-30 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO