Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En s k gravid man


En s k ”gravid man”
Talade på ”pride”

Men det är ingen man
Bara en absurd ”ombyggd” kvinna
Och det man här ikring allt detta
Får en att tänka bl a på
Sodom och Gomorra

När alla absurda gränser passerats
Och människan leker Gud
Man började med växter
Sen djur
Och nu pågår det med människor
För fullt
Vissa får inte födas

Vissa försöker ändra alla spelregler
Man undrar ”hur kommer det att sluta”
Om inte Sodom och Gomorra förstörts
Så hade vi alla varit idioter sa man på 70 talet

Var hamnar ”vi” nu?
Och man tänker på saker som ”Elefantmannen”
”Skäggiga damen”
”de hopväxta tvillingarna” när man hör om eländet..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO