Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag gillar inte dagens telefonknappande...det var bättre förr, då man fick prata med någon levande person


Tryck två

Har du problem med bilen
tryck ett

Har du problem med magen
tryck två

Vill du träffa chefen
tryck tre

Vill du komma ut
tryck fyra

Vill du höra menyn
tryck fem

Har du problem med grannen
be henne dra åt .....
eller flytta själv




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 21:56



Bookmark and Share


    Smurfelina
Ja så opersonligt och känslolöst är det idag....
Sen när man tror man kommit rätt får man höra att nä du ska prata med dom och så hamnar man sist i kön igen :(
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP