Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till dig från mig och mina murar

Det som samlas här
i mitt bröst
är bland tistlar
och snår.
Men du har ändå lyckats
att ta dig in.
Och trots alla mina försök,
att hålla isbergen vid,
har du
somrat mig.

Jag har rustat mig
som Pentagon,
likt Fort Knox,
men du;
Bygger mina broar
och
river mina murar.
Älskling,
om du visste vad du besegrat,
skulle du inte klaga,
om du stack dig på en törn.




Fri vers av smilla
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-07 00:44



Bookmark and Share


  Manal
jag tycker om hur du börjar och avslutar denna dikt. orden fläts samman. så vackert. en hemlighet döljer sig bakom orden.
2006-01-07

  Spader Dam
Vacker Lisa, vackert :)
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla