Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under min frånvaro från poeter.se har jag sparat mina alster på ett så oromantiskt ställe som mobiltelefonen. De förtjänar dock att se dagens ljus. Nedanstående författades i oktober 2011.


Jag lämnar dig nu


Tårar i mitt knä.

Fukt på mina kinder,
glans i ögonen som speglar dig
och den tystnad som nyss
fallit sönder i vårt rum.

Sälta över läpparna,
tre minuter tills tunnelbanan finns här hos mig
och jag saknar oss redan.

Det är ett kort tåg,
ackompanjerat av trådar
bogserandes framtidsdrömmar.
Ikväll får SL symbolisera allt du vill,
och lite till.

Ett kliv på fel ställe i symfonin och det dödar.
Ett kliv rätt och det för mig bort från dig.


Hösten ska ge mig fuktiga kinder
och fler att spegla,
så snart tiden knaprat bort smärtan
och låtit tystnadens spillror falla.




Fri vers av smilla
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-31 18:08



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Ödsligt vackert, ökenfint...
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla