Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemvändardikt



Jag har ett bibliotek av texter,
gömda för de flesta.
Bland ettor och nollor
bidar de sin tid,
likt dåliga poplåtar
väntande på beat.

Utkast kallas de visst.
För mig - en känslornas katalog,
en melankolins tidsmaskin,
för att aldrig glömma vem jag är.

"G har aldrig låtit bättre
än när du sjunger det".

Men g är fullt av prestationsångest;
aldrig så fritt som språket.

Det är dags att börja om.
Fyra år utan ett spår.


Jag behöver orden,
igen.




Fri vers av smilla
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-31 14:51



Bookmark and Share


    moz
:-) (tyckte om)
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla