Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgitrippar


Återfall


Det var en juninatt
och vi var fulla
av sommarsång och
billig rusdryck.
Vi satt på trappan till bron,
talade om bättre förr och
i dunkel höljd framtid.
Såg när solen sakta vände,
i hjärtat slog ett
gemensamt slag.

Du tog gitarren,
lugnet la sig i din röst.
Sjöng till gryning om livet,
jag föll in i sången.
Två ensamma själar
förenade kring en dröm.
Vaknade av en smekning,
morgonen kom löftesrik.


Året som följde
svek.


Liksom minnet är du flyktig,
likväl etsad djupt inuti.
Din beröring ristad i min hud,
omöjlig att med vilje glömma.
En del av mig för alltid din,
men du
blir aldrig min.




Fri vers av smilla
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla