Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du målar över min schablon


Listor överallt.

Tapetserar alla ytor,
täcker alla krav,
kompenserar mina luckor;

De rinner på mina hav
och rimmar i mina nav.


Varje detalj kartlagd,
den man som skulle vara Han
var fastställd, färdig,
logisk och sann.

Men du tillför något annat.
Med dig skriver min kropp listor
över varje kvadratcentimeter att kyssa,
varje hårstrå som kan fås att rysa,
alla ögonblick av andetag i takt.

Fingrar förstrött i samförstånd
och med toner av Belle & Sebastian
för allt som inte levdes.
Alla ligg som inte blev.

Allt det och mer.

Vi stjäl andras ord,
tänder ljus och kramas snabbt,
men jag vill bara ha sagt;


Du är vad som fattas mig.




Fri vers av smilla
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-01 21:53



Bookmark and Share


    Azra
vad fin...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

smilla
smilla