Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är inte fakta




Poesi är inte fakta

ett plus ett blir inte alltid två

Att kräva det av en dikt
blir som att försöka

att

beskriva ett ljud
med hjälp
av

ord

I detsamma du försöker förklara ett stycke poesi
upphör

poesin att vara
och

dess

magi försvinner




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-30 23:12



Bookmark and Share


  walborg
Bra sagt. Gäller musik och konst också.
2011-08-31

  Johan Bergstjärna VIP
Sant och intressant
2011-08-30

    ej medlem längre
mycket tänkvärt!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP