Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Mother and Child by the Sea by Johan Christian Dahl (1840)




När Sorgsenheten Hatet Övervinner

~*~

När sorgsenheten hatet övervinner
men verkligheten aldrig försvinner
vänner emellan eller föräldrar till barnet
försöker skapa relationer för att stanna kvar där

argt:

Du har väl inga vänner, du som bara tänker på dig själv,
vad fan ska det vara bra för att irritera mig just nu,
kan du inte tänka lite på andra ibland också,
som jag tänker på alla jämt istället för mig själv i första hand

sorgesamt:

Aktar du dig inte får du till sist inga vänner, du som naivt tänker på andra före dig själv,
och varje gång du gör det så irriterar jag mig på din godhet,
kan du inte tänka lite på dig själv ibland också, 
som jag oroar mig nu för dig och också för mig själv

30 Augusti 2011

LPWJ




Övriga genrer (Drama/Dialog) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-30 21:15



Bookmark and Share


  Zelogath
Mycket fint och tänkvärt
Något som jag har hört många gånger förr
Jag har dock svårt att förstå varför många blir arga
På dessa människor som bryr sig om andra före sig själva
Det kanske är så
Att folk lägger sig i på grund av anledningarna du tog upp i din vackra dikt
Människor blir irriterade
Men också
Oroliga
Applåder, och varmt tack för god läsning!
2011-08-31

  Bibbi VIP
Tänkvärd text.
2011-08-30

  Catharina Edin VIP
en väldigt bra variation över ett ämne, toppen!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP