Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativitet

En tomhetskänsla utan dess like fyller mitt hjärta när du inte är nära
Och avstånd liksom närhet är relativt
Du känns alltid för långt borta hur nära avståndet än är
Och din närhet fattas mig så länge du inte rör mig




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz