Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat brinner

Ångesten fastnade i meteoriten runt min hals
Där dina händer nyss kärleksfullt format sig
Dina viskande ord ekar fortfarande i mitt öra
Och när jag blundar kan jag känna dina andetag mot min nacke
Jag borde ångra mig

Men varje gång vi är i närheten av varandra så stannar allt omkring
Vi kastas tillbaka till när allting började
Och vi kastas framåt till det som ingen av oss ens kan tänka skulle kunna bli

Huden bränner fortfarande på alla ställen du rört mig
Det blir alltid så
Att du sätter mig i brand

Och när jag undrar varför det gör ont att andas inser jag
Att det är klart att det gör ont när hjärtat brinner




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-15 16:35



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Självsäkert, osäkert, vackert
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz