Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag slåss inte för dig längre

Jag tar tillbaka allt jag sa
Alla fina ord och försvarstal

Jag slet ut mitt hjärta för dig
Det ligger fortfarande bitar utspridda i lägenheten

Vi fortsätter existera vid varandras sidor
Men du lämnade mig ensam

Och jag saknade dig

Jag saknade dig otroligt mycket

Jag hittade de flesta delarna av mitt hjärta
Och jag lagade mig själv

Andra lagade mig

Och när jag ser tillbaka
Och när jag ser dig nu

Så saknar jag dig inte mer

Du var en annan människa med mig
En människa jag kunde dö för

Nu är du en av alla andra

Och mitt hjärta är mitt att ge till vem jag vill

Och jag är ledsen att jag inte längre följer din minsta vink
Att jag fattar egna beslut även när dem inte passar dig
Och jag är ledsen att mitt humör påverkar ditt när ditt har slutat påverka mitt
Och att jag tar mig rätten att erkänna att jag har rätt när du har fel

Och jag är ledsen att du sitter kvar i mitt blod
När du helst vill vara någon annanstans

Och jag är ledsen att jag vänder dig ryggen

Men det är inte längre min kamp







Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-24 00:29



Bookmark and Share


  Tymin
Fy fan så bra. Känner igen mig något otroligt.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz