Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjad

Jag visste det inte då
När jag sa
aldrig mer
aldrig igen

Att jag skulle stå där en gång till
Och säga samma sak
Fast
inte lika säkert denna gång
Inte samma beslutsamhet

En darrning i rösten
Avslöjar att det jag säger
kanske
Inte är det jag tänker




Fri vers (Fri form) av Pernilla Skantz
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-19 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz