Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långvarig sinnesförvirring

Och det är som att du har fastnat i mitt blod

Som att du lämnade osynliga avtryck i mina vener
och hur jag än försöker kan jag inte bli kvitt dem

Bli kvitt dig

Dina andetag spelas på repeat i min hjärna och dina rörelser är en film på min näthinna

Din röst ekar i mitt hjärta som vrider sig självt av saknad vid varje tanke på dig

Och även om jag redan glömt doften av din hud och känslan av att dra handen genom ditt hår

Så har du märkt mig

Varje kyss du gav har etsat sig fast på min hud och mina läppar
och bara minnet får mig att tappa andan

Du är en främling i en främmande stad

Men du är trygghet i mitt sinne




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 377 gånger
Publicerad 2012-02-23 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz