Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så det är såhär det känns att fucka upp tillvaron hos fler än sig själv? Skammen Skulden Sorgen


Jag vet inte vad jag håller på med men jag vet att det inte är bra




Hud mot hud under ett alldeles för varmt täcke
Läppar mot läppar och hopflätade händer
Två hjärtan och två sinnen i en ordlös dans




Så jävla fel på alla sätt som finns



Det var aldrig meningen att göra så

aldrig
aldrig
aldrig


Och tårarna bränner bakom ögonlocken


Rör mig inte

Jag är inte din att röra vid



Möt inte min blick

den är inte din att möta




Jag vill inte vara din
när jag vet
att du är någon annans

Och jag vill inte vara din
när jag vet
att jag är någon annans





Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 389 gånger
Publicerad 2012-09-08 23:46



Bookmark and Share


  aust
Väl skrivet. Orden förmedlar verkligen stämningen och blir så levande målande i mitt huvud.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz