Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Jag har fransk soul i öronen
och grusiga ögon
Halvfärdigt målade naglar med tevespelsmotiv
och blåsor på fingrarna efter för mycket gitarrspelande
Jag har ilska i kroppen
och oro i själen

Hur blir det sen?
Efter allt?
Kommer sommaren komma ändå?
För just nu känns det som att det är evigheter kvar
om den ens någonsin tänker dyka upp.
Och vad händer då?

Jag har nästan läkta ärr på min kropp
och ett blytungt men fullt fungerande hjärta
Det slår starkare än någonsin
och det gör inte ont av sorg att andas längre

Men tänk om det inte håller?
Vad händer om mina ärr går upp igen?
På en annan plats?
En annan tid?



Hur kunde du vara så dum?



Hur

Kunde

Du

?




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-01 01:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre det än spansk sol i ögonen, kanske...
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz