Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Don't wait until it's too late ...


Love somebody

Don't love somebody
For tomorrow
Then it's to late
Love is for today




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-31 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX