Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte visst var möjligt

Du stannar i ditt andrum
Dina tankar gör dig talstum

Du ser på saker ur ett annat perspektiv
När du agerar är du effektiv

Din penna är glödande
Dina torra läppar är blödande

Efter så mycket onödigt
Något så splittrat men fullständigt

Kränkande, helande och makalöst
Som blicken från fjärran öst

Deras blickar tystnar ditt hjärta som aldrig förr
De stänger och låser din själs mörka dörr




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della