Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växelsovande dag- och nattdjur

Pensionärstillvaron

tillåter mig att

disponera min tid

som jag behagar

Inga tider att passa

Inget jobb att gå till

Bara mig själv att sköta

Mig själv och min blogg

Skrivklåda och en

drift att påverka

håller mig uppe

på skiftande tider

Man kan säga att

bloggandet gjort mig

till ett växelsovande

natt- och dagdjur




Fri vers av ghost
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost