Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ligger i luften

Det ligger någonting i luften idag
Någonting obehagligt välbekant
En doft av död och saknad
En känsla av hjärtesorg
Både luften och ångesten är tung idag
Och det gör liksom ont att andas
Och trots att musiken lindar lite
Så känns det ändå inte helt okej




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-01 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz