Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtimmar

Och precis där mitt i ingenstanset så rörde du vid mig.
Och på varje del av mig du nuddade lämnade du ett märke.
Och jag vet inte vad som hände mellan oss efter drömtimmarna, jag vet bara att märkena aldrig kommer försvinna helt, de kommer blekna men för alltid stanna kvar på min kropp och jag kommer sakna känslan av dina fingertoppar mot min hud.
Och aldrig trodde jag att de vackraste orden kunde smaka så bittert.
Eller att tårar kunde göra så ont.




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-01 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz