Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att bryta upp med en idiot

 

 

 

- ringer; inget svar -

- till röstbrevlådan -

hej, vi behöver prata
vi har ju gått igenom allt tillsammans
alltid du och jag
vi mot världen
oskiljaktiga
vi har delat glädje som smärta
det har verkligen varit en sjuhelsikes resa
en resa som nu tyvärr nått sin slutdestination
jag är ledsen
men det är här allt måste ta slut
det är dags för oss att skiljas åt
för gott

du faller
jag har försökt att fånga dig
jag gjort allt för att rädda dig
men  det tycks vara omöjligt
och nu är det försent
ärligt talat så är jag jävligt trött
trött på det här livet
trött på dig
jag har fått nog och sätter ner min fot
för tanken på att fortsätta livet såhär
att se dig varje morgon
höra dig prata
står mig upp i halsen
jag har stannat alltför länge redan
jag står inte ut

men du
var inte ledsen
alla har inte något syfte på den här jorden
men vi försökte i alla fall
farväl för alltid
hoppas jag aldrig ser dig igen


- samtal avslutat-

.
.
.

- ett nytt sms mottaget: du har ett nytt röstmeddelande -

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-01 10:18



Bookmark and Share


  annalena VIP
*lol* så 2011.Men sorglig också
2011-12-16

  sockerspöket
Obehaglig, sorgsen och berörande.
Däremot så gillar jag verkligen layouten, sättet du skrivit den på. Som alltid så blir dina texter som ett mästerverk.
2011-09-05

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-09-04

  Fru Intighet
Vackert men grymt.
Du är duktig,
jag saknar dig.
2011-09-01

  Jakob Drakros
Grymt.
Sorgligt.
Verkligt.
På en masochistisk sätt...gillar den
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP