Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till syvende

 

Kontorsråttan grå där, du är så blomtapet

ryamatta pinnstolar och pelargoner

manglade sängkläder Palmolive

 

du vinner




Fri vers av cilax VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-01 13:28



Bookmark and Share


  Eva Lidén
Palmolive skönhetstvål! Ja,vad gör man inte...
Det är så exakt. Och fint att vinna just detta, med eller utan manglade lakan.
2015-05-08

    Tommy M
Japp! Jag förstår att du själv gillar den.
2015-01-09

    ej medlem längre
Vinner.

Exakt.
2011-09-02

  Anya VIP
Jaa bara att resignera, jag är nog en kontorsråtta... ;o)
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt