Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns mycket trevligt folk i Skara och Gullspång. Dessvärre finns det en del ansvariga inom dessa kommuner som verkligen visar att det finns skithål på offentliga platser,,, och det är lagligt. Lagen om osedligt uppträdande, skräplagen med mera behöv


SKARA




Dum i hövet
är lätt att vara
om man bor
i kommunen Skara
Detta vill man
glömma fort
om man råkar bo
på denna ort
Men värre är
om man sanningen
skall tro
det är
att vara infödd
Gullspångsbo



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-01 14:57



Bookmark and Share


  Zelogath
Haha, jag gillar denna starkt!
Har varit i Gullspång en gång
Skara, kanske fem
Bor ju inte så långt ifrån
Frågan är vad man skulle säga om Skara
Eller Gullspång
Den dagen man råkar flytta dit eller jobba där?
Hmm..
Applåd!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten