Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortfarande lite pissig, men det bjuder jag på,,, Vill ni flytta till den kommun jag står skriven i så kontakta mig först!!! Jag bjuder på verkligheten! Inget hyckleri! =)


VÄLKOMMEN TILL GULLSPÅNG




Vill ni flytta
flytta hit?
Vi gillar allt
speciellt skit

Vi har ingen
superkoll
vår kompetens
är noll
men vi vill

att du flyttar hit
vi behandlar dig
som skit


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 17:36



Bookmark and Share


  Angeldust
Tror bestämt jag avstår att flytta dit, kram sunny
2011-09-05

    ej medlem längre
åh denna gudsförgätna ort vid Vänern känner jag till....
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten