Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad sommarstugan som skall säljas till våren.)


Den sista augusti

Rörelsen bortåt, så självklar
då tranorna reser som vi
kvar står våra röda väggar
mossan tät längs trädgårdsgången
och en hammock, lavbelupen rostig
vaggar barfotaminnen och vind




Fri vers av Grävling
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-01 17:36



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vemodigt, men på ett vackert vis. Fin poesi detta:-)
2011-09-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det som var
alltid i en tar
även om det far!
Fint berättat!
2011-09-01

  Ninananonia VIP
: berörande... känner hur dessa barfotaminnen känns...
2011-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling