Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kostar det så smakar det nog illa

för ni är generationen gratis sa han strängt

musik

film

litteratur

ingenting ska kosta
men på vems beskostnad

ska ni segla gratis genom livet?




Fri vers av chriz
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-09-02 11:57



Bookmark and Share


  cilax VIP
Japp, there are no free lunches. Välskrivet
2011-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Ofta blir det väl pappornas krediiiiiiiiiiiitkort som belastas.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

chriz