Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en resa...


Söker

Jag avsade min Tro,

berövades mitt Hopp,

förlorade min Kärlek.

Jag balanserar barfota på livets vassa egg. Blödande fötter.
Speglar mig i det blåkalla stålet. 
Jag är en självömkans vampyr.
Suger i mig misär och elände.
Förmörkar solen.
Evigt rastlös försöker jag ändå finna mig ett hem.
Slå mig till ro.
Men tystnad och stillhet viner som en orkan i mina öron.
Kan endast kort vila i självskapat kaos.
Jag famlar efter något att hålla fast vid. Även berget vittrar till sand av min beröring.
Jag är åter sökande.
Söker efter något som kan kallas Jag.




Prosa av Magnus P.
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord