Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära skriven njutning...

 

Kysser ömt

så kläder faller.

 

Skriver med

tunga

på bröst.

 

En önskan

om glödande synd.

 

Läppar mjukt

fortsätter vidare

över knottrig

hud

 

En fantasi

målad i högspänd hunger

 

Nafsande lyfts

kant av

renaste bomull

välkomnande

bort

 

Ett tillstånd lik

frusen men ändå

pumpande puls

 

Smekande tunga mot

kyssande

särade läppar

 

Erotisk hälsning

med kvidande

önskan om mer

 

En resa av hypnotisk

hängivenhet i konstens

njutfulla trans




Fri vers av Johnjohn
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-02 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn