Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller arvtagarna från Nürnberg eller nåt...


Mordisk bevakningstjänst



Man ser s k ”ordningsvakter” som slår
Gång på gång
Ungefär 30 ggr
Men anser att ”han har rätt” att använda batongen
En åskådare som försöker stoppa misshandeln
Men blir själv offer från en annan
Av de cirka 10 tal s k ”ordningsvakter”
De sägs vara 4 men enligt en film ser de ut som minst 10
I ett slags misshandelsterror där de andra håller i
Och bevakar mens en slår

Man skulle kunna kalla dem idioter
Om man är snäll i sin bedömning..
”nordisk bevakningstjänst”
blir då ””
Ja eller ”misshandelsservice” eller nåt
Bilder som om man vore förflyttad till Nazismen
Koncentrationsläger eller ”kristallnatten”
Eller Pol Pots skräckvälde
Eller Argentinas terror regim på 70 talet

Men det är alltså ”Stockholms central”
Och folk står och ser eländet
Väktaren, ja som han kallar sej tydligen
Misshandlare verkar vara mer passande…
Mördar mupp eller nåt
Misshandlaren som såvitt jag vet inte ens
Fått sparken, än
De andra, ännu mindre
Som gör ”misshandel legalt” i dessa
Förbannade s k ”vaktbolags vansinne” som beter sej
Som svin…

Behandlingen efteråt, och det man hör från dessas chefer
Visar att, de ser inte ens allvarligt på sånt
De bara ”sörjer sina minskade inkomster”
Vaktbolagen och deras förbaskade köbildningar
Dagens ”Gestapo” i vardagen…
Visa dom Nürnberg 47 och vad som händer
Med såna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO