Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrianer huliganer



Dårarna dådar även i Syrien
S k säker hets styrkor skjuter
Rätt in i folkmassor
14 döda…

Syrien sällar sej som land
Och som regim
Bland de riktigt skamliga
Till de riktigt avskyvärda




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO