Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM JÄMO ELLER OJÄMO


JÄM(o)likhet


Kvinnor vill ha jämlika förhållanden, men på en punkt verkar de, enligt de kamrater jag talat med, (och mej själv,) nu talar man inte så mycket om sånt men, de verkar ”vilja ha” kontroll över sexet. De vill inte GÄRNA "släppa till" utan, nåt att tjäna på det… som ett slags belönings och utpressnings möjlighet!

-jag behöver faktiskt den där kjolen, duuuu vi kan älska och sen så” (köper jag den imorrn)

-jag vill ha min egen bil, tänk då slipper jag stressa och kan ägna mej mer åt dej, kom älskling så ska jag ”ge dej allt”……

eller:
visst ville du åka till Thailand, lovar att du får det och en massa extra kärlek, av mej… OM…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-06 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Feminismen är en djävulsk bluff.
De HAR redan makten.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO