Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största drogen av dem alla, för de flesta män

måste bara vara kärleken och åtrån till kvinnorna
tjejerna
Ja, de där som bara har alla de där underbara grejorna, som vi män bara älskar
Och det till trots att vi kan inte leva med dom, men inte heller utan dem, då de är helt oemotståndliga…

Ken Cassel
3/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-03 14:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härliga tankar :)
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel