Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att få kalla sig människa

Det finns en enkel regler för att få kalla sig människa
En enkel regel som man inte får överskrida
Och den är
Man gör inte det emot någon annan medmänniska, det man själv inte vill bli utsatt för
Och det No matter what!
För om man våldtar och misshandlar eller mördar någon för sin egen vinning skull
eller bara allmänt beter sig svinigt åt, emot sina medmänniskor
så är man ingen människa
utan mera ett besinningslöst vilt djur
Och sådana så kallade medmänniskor vill man ju helst bara låsa in, för att sedan bara kasta nyckeln…

Ken Cassel
3/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-09-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel