Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankemässigt!


Ständigt sökandes efter livets mening

Varför finns jag till?

Och vad gör jag här på planeten?

Och har jag något syfte, då det är meningen att jag ska göra någonting stort

då jag kanske har något stort uppdrag att utföra?

Eller finns jag bara till här på planeten som utfyllnad i evolutionen och bara är ännu en i mängden
av människor på våran jord

Så många frågor men så få svar

Men innan jag bara har fått svar på alla mina frågor som jag har om livets mening, så tänker jag stanna kvar
och bara försöka att ta reda på dem
Nyfiken som jag nu är…

Ken Cassel
3/9-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-03 16:16



Bookmark and Share


  Kim VIP
Av jord skall du komma o av jord skall du varda.... ja det är den fysiska biten.
Hur själen utvecklas tror ja personligen är själva resan, men det är upp till alla hur de känner.
2011-09-05

  aol
alla är vi sökare och vid öergången till andra sidan uppenbaras allt,
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Svaren finns utanför oss.
Människan är överskattad.
2011-09-03

  Ninananonia VIP
:) Nyfiket bra... detta sökande...sök inåt...svaren finns där...inuti :)
2011-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Har du tänkt på att livets mening kanske söker dig?
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel