Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer

Ena stunden dansar jag liksom de andra i vinden och solen

och jag skrattar liksom dem

åt hela världen

Och lyckan är oövervinnelig och stark och vi älskar tillsammans

Och andra stunden gråter jag tyst i regnet och saknar allt

som aldrig blev av

alla orden jag aldrig sa och alla stunder jag bara lät passera förbi

för att jag inte vågade fånga dem

Och jag vet att trots att du inte säger någonting

så är det snart slut

Slut på stunderna jag känner så väl och dagarna jag kan utan och innan

Och jag antar att det är dags att börja något nytt

något bättre

Men tryggheten finns fortfarande i det jag känner

och inte i det jag vet

Så jag kommer klamra mig fast till sista andetaget lämnar mina läppar

Sedan kan jag gå vidare

Kanske

Och jag kommer fortsätta dansa och skratta och låta världen veta

att jag är

så mycket mer

Och jag kommer fortsätta gråta i regnet

Och jag kommer skrika, slåss och hata


Och jag kommer aldrig, aldrig glömma.




Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 23:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du sprudlar av liv. Det märks.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz