Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septemberånger

Och du är alltid inom mig
inuti mig
Breda handleder och smala ben

Ditt avlägsna leende
speglas i glaset
Jag dricker upp vattnet
och sväljer allt ont
Dig

Nästan alla minnen av dig,
suddiga som skarpa,
skaver och skär
Och trots att du alltid är nära
så är du aldrig här

Och en måndagkväll så ändras allt
Inuti mig var någon annan
och trots att jag önskade,
försökte tänka,
att det var du

Så var det inte det

Allt jag ville var att du skulle vara den som fick komma så nära




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-04 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta