Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kravlös

 

Kärleksspiral

höger eller vänster

varv

ett alternativ (bara)

 

Nästipp, mun, Kropp

förväntningar

jag lyser av dig

du exploderar mig sakta

i färger som lovar

 

Det …

händer

nykterhet berusar

stridslystet nej

nej

 

vill




Fri vers av cilax VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-04 00:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
passionerat fint
2012-07-05

  Nanna X
dikt som börjar likna aritmetik i sin naturligt improviserade stramhet
under inflytande av origos dragningskraft
2011-09-04

    ej medlem längre
vill
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt